В новините
 
17.12.2009 05:58   Новината е видяна 23391 пъти
конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности
Със заповед на Министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за вакантни длъжности от категория Е - полицай 29 вакантни места, за които се изисква първоначално професионално обучение. Две от местата са по договор.

       1. Общи изисквания към кандидатите:

1.1. Да са пълнолетни и да притежават само българско гражданство;

1.2. Да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от последвалата реабилитация и да не са освободени от наказателна отговорност за извършено умишлено престъпление от общ характер с налагане на административно наказание по член 78а от Наказателния кодекс;

1.3. Да не са привлечени като обвиняеми за умишлено престъпление от общ характер и да не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер;

      2. Специфични изисквания:

2.1. Да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса /изискването не се прилага за кандидати - бивши и настоящи служители на МВР/;

2.2. Да притежават средно образование;

2.3. Да са клинично здрави и физически издържливи, да не страдат от психични заболявания и да са годни по медицински показатели за държавна служба в МВР.

2.4. Да не са стажанти на МВР.

      Документи необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки    ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден от  10:30 часа до 12:00 часа  и 13:30 часа до 16:00 часа се подават там до 30 дни след публикуване на обявата

      Обявен е конкурс и за постъпване на държавна служба в МВР за вакантна длъжност от категория В - началник на група “Техника” към сектор “СОД”, за която не се изисква първоначално професионално обучение. Конкурсната процедура се провежда само със служители на МВР с присъдена категория Д или Е и ЛРТП.

      Документите, необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден се подават там до 15 дни след публикуване на обявата.

      Областна дирекция на МВР - Бургас обявява конкурс и за постъпване на държавна служба в МВР за 4 /четири/ вакантни длъжности от категория Г -инспектор, младши разследващ полицай - старши разследващ полицай, за които се изисква първоначално професионално обучение. Конкурсната процедура се провежда само със служители на МВР с присъдена категория Д или Е и ЛРПТ, като се изисква висше юридическо образование или бакалавърска степен от Академията на МВР.

      Документи необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден се подават там до 30 дни след публикуване на обявата.

      С министерска заповед е обявен конкурс за постъпване на държавна служба в МВР за 10 /десет/ вакантни длъжности от категория Г - инспектор, за които се изисква първоначално професионално обучение. Конкурсната процедура се провежда само със служители на МВР с присъдена категория Д или Е и ЛРПТ.

      Документи необходими за участие в конкурса, се получават от сектор “Човешки ресурси” към ОД МВР-Бургас всеки работен ден се подават там до 30 дни след публикуване на обявата.




Ключови думи: конкурс, държавна служба, вакантни длъжности,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |