В новините
 
18.12.2009 06:10   Новината е видяна 2508 пъти
Млади грации ще представят клуб „Олимпия 74”

  официалното представяне на дейността на клуба  по художествена гимнастика “Олимия 74 залата на Военния клуб в Бургас за безвъзмездно ползване на 21.12.т.г. / понеделник/ от 18.30 ч. Целта на представянето е запознаване на бургаската общественост със състезателките на клуба, както и с различните дейности, развивани в него.

      Към момента в клуб “Олимпия 74” са ангажирани повече от 130 деца на възраст между 5 и 18 години. Талантите и желанието им за развитие в спорта се използват рационално от ръководителката на клуба – г-жа Петя Монева, като доказателство за това са многобройните медали /близо 300 на брой/, статуетки, сертификати и грамоти, с които са отличени нейните възпитаници, както на национално, така и на международно ниво.

      В официалното представяне са предвидени: индивидуални участия на златните медалистки от държавни първенства и международни турнири – Киара Маджарова, Мария  Матева, Деница Андреева, Вероника Хароян, Виктория Тихи и др. По-горната възрастова група ще представи ансамблови съчетания с топки, а петгодишните възпитаници ще демонстрират възможностите си, оттренирани под вещото ръководство на Петя Монева.

      В спектакъла ще участват деца от Средно музикално училище “Проф. Панчо Владигеров”, възпитаници на Танцова академия “Михов” и Театъра за драма, опера и балет. С индивидуални танцувално-артистични проекти ще се представят най-малките деца от клуба по художествена гимнастика “Олимпия 74”, които вече са заели призови места на международни състезания.

      Последният  голям успех постигнат от състезателите от бургаския клуб по художествена гимнастика е от преди няколко дни, когато в Международния турнир за купата на Будва, Черна гора се надпреварваха участници от 18 държави. Във възрастовата граница `98 - `99 година Киара Маджарова безапелационно спечели призовото първо място, като второто и третото бяха поделени отново от състезателки в клуб “Олимпия 74”. Най-малката участничка – Петя Грозева, на пет години, се състезава в по-горната възрастова група, като спечели трето индивидуално отличие.

     Припомняме, че даровитата Киара Маджарова е лауреат и носител на Голямата награда за постижения в област “Спорт” през 2008 година на Фондация “Димитър Бербатов”, като отличието й бе връчено лично от знаменития футболист. Възпитаниците на клуба по художествена гимнастика “Олимпия 74” за последните десет години от активната дейност са спечелили близо 300 медала от различни състезания, извеждайки по този начин бургаското спортно формирование до призовата тройка в национален мащаб.

      Спектакълът се подкрепя от консорциум “Перфект груп” – Бургас в лицето на г-жа Ружа Стойкова - „Бизнес дама 2006 г.” под патронажа на Първата дама; „Светска дама 2007 г.”; „ Човек на 21 век” – 2008 г. и член на „Ротари клуб-Бургас”, Община Бургас, Изпълнителна агенция “Социални дейности на Министерство на отбраната” и ОДМВР Бургас.
Ключови думи: клуб, художествена гимнастика, клуб, Бургас, Олимпия 74,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |