В новините
 
06.01.2010 06:17   Новината е видяна 5048 пъти
Община Бургас следи пътната обстановка през стотици очи

Община Бургас потърси с официално писмо съдействието на всички транспортни и таксиметрови фирми в града. Техните служители могат да окажат ценна помощ на администрацията, като й предоставят актуална информация за амортизирани и опасни участъци на пътя, повредени мантинели, липсващи пътни знаци и улична маркировка, неработещи светофари, криминални престъпления, пътно-транспортни произшествия и др.
Експресното предоставяне на подобен род информация ще улесни своевременните действия на местната власт за подобряване на пътната обстановка.
Сигнали за нередности се приемат на дежурните телефони в Община Бургас: 056/841 560 и 907 218. Много такива бяха получени след големите дъждове в края на миналата година, които нанесоха доста поражения на пътната инфраструктура. Поддържащите фирми все още разполагат с топла асфалтова смес и по нареждане на кмета Николов вече кърпят дупки в града и съставните селища.


Ключови думи: Община, фирми, информация, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |