В новините
 
08.01.2010 07:56   Новината е видяна 4196 пъти
Хроника на по-дребните престъпления в Бургас

На 29.12.м.г., чрез счупване на стъкло на прозорец е проникнато в частен дом, намиращ се в Каблешко, обитаван от 60 годишен мъж от същия град, откъдето е извършена кражба на 32 лв. и лични документи - от проведените оперативно-издирвателни мероприятия на служители от Полицейски участък Каблешково е установен извършителят на деянието - това е : 26 год. Й.А. от Каблешково. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Поморие.

           На 07.01.т.г. служители от Четвърто Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на две  кражби от ремонтна - автоработилница, разположена на ул. «Кооператор» в к-с «Меден Рудник», при които са отнети : заваръчен апарат, извън бордов двигател, множество ел. инструменти, четири лети джанти заедно с гумите и два акумулатора от автобус - това са : 20 годишния Л.М., 22 год. О.Х., 16 год. А.К., 20 год. М.А. и 21 год. Г.С., всички от Бургас. Вещите - предмет на кражба са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      На 07.01.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на няколко кражби - това са : 21 год. З.М., 18 год. Т.Д. и 16 годишната М.С., и тримата от Бургас. Констатирано е, че на 26.12.м.г. около 02.00 ч. Т.Д. и З.М. са проникнали в гараж на частна къща, разоложена на бургаската улица «Вълко Пушков», откъдето са откраднали оловни халки, зарядно устройство, динамо за лек автомобил и удължител / всичко на обща стойност 600 лева/. На 31.12.м.г. около 10.30 ч. в района на градинката на кв. «Победа» 16 годишната М.С. е извършила кражба на мобилен телефон, собственост на немски гражданин на стойност около 70 лева. На 06.01.т.г. около 19.30 ч. Т.Д. и З.М., чрез огъване рамката на предната лява врата са проникнали в л.а. «Форд Ескорт», с бургаска регистрация, собственост на 25 годишен бургазлия, откъдето са откраднали DVD на стойност 300 лева. Част от вещите - предмет на престъплениета са издирени и иззети. Работата по случаите продължава от служители на Полицейски участък «Победа» при Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 06.01.т.г. служители от Районно управление на МВР Приморско са установили извършителите на три кражби от кафе-автомати, разположени в града - това са : 14 годишните Д.Д., Щ.С., С.Й., Ж.Б., Д.К. и М.С., и 13 годишните А.И. и Я.Л., всички от Приморско. Работата по случаите продължава.

На 07.01.т.г. около 15.00 ч. до бл. 11 в к-с «Зорница» по сигнал служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са задържали 19 год. В.С. от Бургас, в когото са открити и иззети : пакетче амфетамин, ръчно изработена цигара с марихуана и  самозалепващо се полиетиленово пликче със суха зелена листна маса, реагирала при направения полеви нарко-тест на марихуана. В.С. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 ч. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицeто продължава.

      На 07.01.т.г. около 11.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за приет в Шокова зала при МБАЛ Бургас намушкан в областта на гърба мъж - установено е, че пострал е 59 годишен бургазлия, който е намушкан с нож при възникнал скандал до блока, в който живее в к-с «Меден Рудник» от 42 годишния А.М. от Бургас. А.М. е задържан със заповед за срок от 24 часа. Потърпещият е прегледан, обработен и освободен за домашно лечение, без опастност за живота. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.






Ключови думи: кражба, Полицейски участък, Районно управление, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |