В новините
 
19.01.2010 07:20   Новината е видяна 5819 пъти
Бургас се стяга за новия туристически сезон
В Бургас се проведе среща между представители на общинска дирекция „Икономика и стопански дейности”, туристическия бизнес, Регионален музей - Бургас и Камара на занаятчиите. Обсъдени бяха подготовката за новия летен туристически сезон, проблемите и приоритетите за развитие по отделните браншове.
Участниците в срещата уговориха стъпки за умножаване на контактите с бизнеса. Алианс по туризма в Югоизточен регион запозна общинска администрация с проблемите, които имат бургаските хотелиери.
Регионалната камара на занаятчиите изрази задоволство от съвместната си работа с Община Бургас през 2009 г. В резултат на това сътрудничество местните занаяти бяха успешно представени в рамките на Фестивала на пясъчните скулптури.
На срещата се взе решение Регионален музей - Бургас да промотира разработени туристически маршрути, които да бъдат включени в програмата на туроператорите през сезон’2010 и популяризирани в интернет. В плана за работа на отдел „Туризъм” при Община Бургас през 2010 г. е предвидено реализирането на художествено осветление, което да подчертае красотата на градския  Исторически музей.


Ключови думи: Бургас, Регионален музей Бургас, туризъм бургас, Община бургас, Bourgas, Bourgas Regional Museum, Tourism Burgas, Bourgas Municipality,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |