В новините
 
26.01.2010 06:18   Новината е видяна 4294 пъти
Шефове на европейски панаири се събират в Пловдив
Международен панаир Пловдив ще бъде домакин на среща на Съвета  на директорите на Международния съюз на изложбената статистика CENTREX, в който членуват 20 изложбени центъра от Европа. Заседанието ще се проведе от 29 април до 1 май 2010 г. в парк-хотел „Санкт Петербург“. Това бе потвърдено по време на гостуването на изпълнителния директор на CENTREX Кароли Наги в Международен панаир Пловдив. 

Визитата на Наги бе с цел да се направи одит на данните за прояви, които панаирът предоставя в Международната асоциация на изложбената индустрия UFI. Благодарение на добре развитата информационна система на панаира и нейното обновяване, съобразено с новите изисквания на UFI, касаещи изложбените показатели, проверката премина без забележки и всички подадени данни бяха одобрени, а панаирът получи сертификати за тяхната достоверност. За клиентите на националния изложбен център това е още една гаранция за качеството на проявите, организирани от него.

Панаирът бе приет в CENTREX на 8 май миналата година въз основа на  резултатите от дейността му. «Познаваме вашата организация като водещ международен панаир в Югоизточна Европа», се казваше в поканата, която изпрати през март председателят на Съвета на директорите на CENTREX Бохуслав Залевски. CENTREX е утвърден за одитор от Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, най-авторитетната световна организация в бранша.




Ключови думи: Международен панаир, Пловдив,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |