В новините
 
25.01.2010 06:21   Новината е видяна 6389 пъти
Ивайло Дражев: ПРАВО НА ОТГОВОР
Във връзка с изявление от днешна дата 25.01.2010г. на лицето М. Събев, в които той на страниците на повечето медии се хвали, че е собственик на наследника на ФК „Черноморец” и, че е голям инвеститор и „богаташ” съм длъжен да поясня следното:
М. Събев не е предлагал никога да заплати 13 млн. лева за да закупи ПФК „Черноморец” АД  ведно с концесионния договор на спортния комплекс „Черноморец” през 2005г., това лице предложи да получи подарък истинския клуб „Черноморец” заедно с  концесионния ни договор за 35 години срещу един „хвърчащ” лист – Запис на заповед от „кухата” фирма „Нафтекс” АД. Отговорът ми бе много ясен, че аз подаръци не правя срещу хвърчащи листи без покритие.
Кой от двамата ни е паразит може да разберете като отидете и видите в какво сътояние е стадион „Черноморец”, който аз оставих през 2005г. в перфектен вид с 15 000 седалки, 6 игрища, зали, администрация, поливни системи, сондажи и т. н.
По въпроса дали аз съм паразит , със Събев ще се срещнем в съда, ако му държи. Лъжливият му „проект” се отлага не заради съдебни спорове между трети лица, а поради липсата му на финансови възможности. Действително има такъв паразит в града, който унищожи стадион „Черноморец” и открадна моя собственост, като открадна седалки и фундаменти и ги занесе на другия стадион в к-с. „Лазур” и се хвали с тях какъв инвеститор е.
  М. Събев няма нищо общо с правоприемника на ФК „Черноморец”, който със съдебно решение на БОС от месец май 2000 година е ПФК „Черноморец Бургас” АД и съгласно решение на общото събрание на учредителите на деветдесетгодишния клуб ”Черноморец”. Същото лице източва общинския дял, който му е подарен от бившата и сегашната власт, като само заварените активи са на стойност 150 млн. лева, а с допълнително подареното му право на строеж стойността възлиза на над 250 млн. лева. Тези пари в момента изчезват от джоба на бургаските граждани, а същевременно това представлява целия бюджет на Община Бургас за две години и същевременно градът е заринат от сняг, лед, далавери и корупция в продължение на пет години. Събев лъже половин България и цял Бургас с план 2007  за „Нафтекс” и план 2017 за  „Вихър – Айтос” (новоизмислен ПСФК „Черноморец Бургас”), като се опитва да промива съзнанието и паметта на бургазлии, крадейки наименованието, марката, традициите, историята, школата, стадиона и тренировъчната база на истинския клуб „Черноморец”, на който имам честта и болката да съм собственик.
  През времето което големият инвеститор лъже гражданите с компютърни цветни разпечатки и многомилионни заплати на стадиона на другия унищожен клуб ФК „Нефтохимик”, беше ограбен и реконструирания от мен спортен комплекс „Черноморец” , с пет допълнителни игрища, ремонтирани зали, съблекални, сензорни поливни системи, сондажи и нови 17 хиляди седящи места. Всичко това в момента е откраднато от това лице и е занесено на другия стадион в к-с. ”Лазур”.
  Щетата за истинския клуб „Черноморец” е над 10 млн. лева, а откраднатото е закупено, внесено и създадено изцяло със средства на моите фирми и дружества, освен това е налице окончателно съдебно решение на ВАС,  5- членен състав – 8774/2007, с което е отменена криминална заповед на Община Бургас и същата е длъжна да възстанови владението на истинския ПФК „Черноморец”. За да запази откраднатото самозванеца „богаташ”, който се самоизтъква и като голям петролен търговец прибегна и до единствения възможен начин да купува корумпирани представители на органите на досъдебните производства, за да образуват срещу мен всевъзможни преписки и дела и да го пази половината МВР, някои прокурори, затваряйки си очите и пречейки на съдебно  - изпълнителните действия.
  Аз обаче няма да забравя, кой ми е откраднал школата, базата, името на клуба и последните петнадесет години във футбола и няма как да бъда притеснен от „крадеца който вика дръжте крадеца”. Той може да очаква от мен само възмездие и реванш.
  С пари не може да ме купи, а очевидно , че и в момента няма, което е известно от опитите му да обикаля банките за кредити.
  С платени статии, реклами и билбордове и черпене на „ветерани” няма как да купиш паметта на бургазлии, че си унищожил двата истински клуба ПФК „Нефтохимик” и ПФК „Черноморец”, а затова, че ми е откраднал здравето и петнадесет години от живота ще го преследвам с всички законови средства докато е жив .
  Време е главния прокурор и министърът на вътрешните работи да отворят широко очи към кражбата в Бургас и най-  вече на спортен комплекс „Черноморец” където концесионера е ограбен с над 10 млн. лева в имущество и подобрения.
През последните дни съм приложил и множество доказаттелства по мои дела, по  които лицето Събев  прави внушения и „произнася” предварителни присъди, като Ви оставям Вие да прецените дали е налице виновност или невинност.
Дали ще се занимавам с футбол или не ще реша самият аз, а не този който открадна името и марката „Черноморец” и унищожи двата бургаски клуба заедно със стадион „Черноморец”.  Препоръчвам му да не си изпуска много, много нервите с изявления като днешното защото му предстоят тежки дни в бъдеще, в опитите му да открадне имуществото ми и това на всички бургазлии.
Интересно е бургаските медии да проучат колко милиона дължи Събев на ф-ма „Онтарио спорт”, „Перфект груп” и много други подизпълнители на които се обещава участие в лъжливия „проект”.
 Ще се радвам ако се намери медия, която да покаже снимки и кадри от стадиона, който аз изградих и историята на истинския клуб, докато започнаха атаките срещу мен и като паралел да покажат днешното състояние на стадиона, което  е причинено от Събев и местната власт - откраднатите и занесени на другия стадион седалки , постаменти в полза на изкуствения клуб за който Фреди Бобич беше казал на своите сънародници „Тука е много хубаво, елате при нас”.
Няма как да не е хубаво , като си откраднал 150 млн. лева от бургазлии и ги харчиш с „широки пръсти”!!!


Ключови думи: Събев, митко събев, ивайло дражев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |