В новините
 
27.01.2010 06:07   Новината е видяна 5455 пъти
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - БУРГАС

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН
І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
      На 26.01.т.г. служителите от Районно управление на МВР Царево са установили двама от извършителите на кражбата на 48 газови бутилки, осъществена в средата на януари месец - това са : 20 год. Я.С. от Бургас и 20 год. И.Б. от Царево. Самоличността на останалите извършители е в процес на установяване. Част от откраднатите вещи са предадени с протокол за доброволно предаване. Работата по случая продължава.

      На 26.01.т.г. служители от «Криминална полиция» при Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на кражба на мобилен телефон на стойност 650 лв. от дамска чанта, осъществена предния ден в асансьора на бл. 73 в к-с «Лазур» - това са : 19 год. А.П., 26 год. П.П., 22 год. Б.М. и 22 год. К.Ц., всички от Бургас. Вещта - предмет на престъплението е получена с протокол за доброволно предаване. Младежите са задържани със заповеди за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 22.01.т.г. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за кражба два чифта маратонки на стойност 200 лв. от магазин «Метро» - в резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието - това са : 34 год. Д.П. от Бургас и 26 годишната К.С. от Слънчев бряг. Лицата са направили самопризнания за извършеното деяние и са предали вещите - предмет на престъплението. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 26.01.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са осъществили претърсване и изземване в дома на криминално проявения Д.П., 24 годишен от Бургас, намиращ се в к-с «Меден Рудник». Намереуни и иззети са : 11 пакетчета с кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при направения полеви наркотест на хероин. Д.П. е задържан  за срок от 24 часа. Работата по докумнтиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 25.01.т.г. около 20.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за побой, възникнал в бирария «Алексида» в кв. «Горно Езерово» - установено е, че пострадал е 37 годишен мъж от квартала, който е получил леки наранявания. Извършителите на побоя са установени - това са : 22 год. М.М., 24 годишния му брат М.М. и 15 год. А.К., всички от кв. «Горно Езерово». Причините за възникналия побой са битови. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

          

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 26.01.т.г., чрез счупване стъклото на входна врата е проникнато в търговско помещение, намиращо се на ул. «Тракия» в Ахтопол, откъдето е извършена кражба на сумата от 300 лв. и цигари около 40 кутии на стойност около 150 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Царево.

           На 26.01.т.г. по неустановен до момента начин е проникнато в частен апартамент, намиращ се в к-с «Меден Рудник», обитаван от 76 годишин бургазлия, откъдето е извършена кражба на сумата от 1 980 лв. и 43 луканки. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.
 


СЪОБЩЕНИЕ : Колеги, във връзка със задържарен групата на Оризарския днес от 11.00 ч. в кабинета на Директора на ОДМВР Бургас - Милен Димитров ще се проведе пресконференция с участието на Окръжен прокурор - Калина Чапкънова. Моля Ви, носете си флашки за прехвърляне на кадри и видеоматериал. Бъдете точни! 


      На 28.01.т.г. / четвъртък/ от 18.00 ч. в книжарница «Хеликон» ще се проведе представяне на втората книга на Ирина Папанчева - романа «Атабел» на издателство «Жанет». Части от романа ще представи актрисата Мария Чанева - при желание от Ваша страна можете да отразите мероприятието!

 

Ключови думи: ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, Районно, управление,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |