В новините
 
01.02.2010 06:48   Новината е видяна 4463 пъти
Отлично време за „акулите” за старта на тренировките

Първият тренировъчен ден от престоя на „Черноморец  – Бургас” в Анталия започна  с дъждовна утрин и силен вятър. Когато започна първата тренировка на отбора изглеждаше, че дъждът ще вали през целия ден, но още на петата минута от началото на заниманието, облаците се разкъсаха и  изгря слънце. 

     До  края на заниманието времето бе отлично, а терена на който се подготвя отбора на „акулите”, перфектно подготвен. Красимир Балъков не пропусна да спомене факта, че само след няколко месеца, „Черноморец – Бургас” ще разполага с такава база, която е уникална не само за България, но и за региона. 

     В момента, когато „Черноморец” тренираше  на официалния терен, още четири отбора водиха занимания в непосредствена близост. В сравнение с миналата година, домакините от базата са направили два нови терена, както и специална ложа за журналисти и официални лица, които отразяват мачовете. Подобна е и идеята на ръководството на „акулите” относно базата „Гнездо на акули”. След първоначалното изграждане на трите терена – два естествени и един изкуствен, ще бъдат изградени още 2 или 3, които ще направят още по функционална тренировъчната база край Бургас.  




Ключови думи: Черноморец, Бургас, отбор, терен,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |