В новините
 
22.03.2010 05:26   Новината е видяна 4665 пъти
Супермоделът Александра Николова оглави образователна програма на Синенко

„Най-умната сред моделите”, както титуловат екзотичната Александра Николова – лице на Fashion TV и носител на приза „Супермодел на България 2003”, е поредната хубавица, която се запали по оздравителната и образователна методика на прочутия психолог Юрий Синенко след Ралица Тодорова – „Мисис България Свят 2008” и Поли Ангелова – „Супермодел за 2008”.
Моделката на агенция „Expose Model” отмени пътуване до Бейрут, за да завърши второто ниво на програмата „Стани здрав и красив” в Институт по приложна психология и стана лице на новия образователен курс „Изпит с усмивка – как да учим лесно”. Програмата е насочена освен към учащи и към тези, които искат с лекота да изучават чужди езици и да запаметяват максимум знания за минимум време, безпроблемно да печелят изпити и конкурси.
На 23 март в 10.30 ч. в Института по приложна психология и физиопрофилактика нашумелият психотерапевт Юрий Синенко ще демонстрира мнемотехники и ще направи промоция на „Изпит с усмивка”, на която ще присъстват много знаменити персони като оперната прима Дарина Такова, певеците Александър Александров-Алекст и дуетът Назар и Нино Колеви, които през април ще представят България на празника „Инстамбул- културна столица на Европа”.






Ключови думи: Супермодел, Юрий Синенко, Мисис България Свят,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |