В новините
 
03.08.2010 09:18   Новината е видяна 3379 пъти
Европейският колеж номиниран с награди на ЕС за мениджмънт в образованието
Европейският колеж по икономика и управление е едно от малкото висши училища у нас, което ще получи „Златна книга” и „Златен печат” за завоюван престиж, обществено признание и принос към българското висше образование. Двете награди са на Съвета на европейската научна и културна общност и се връчват след номинирине от 180 известни български учени и творци и 156 кметове на села и градове, носители на отличието за уникално европейско селище, заради древната си история и култура.

„Златната книга” е почетна значка от 24-каратово злато, изработена в Монетния двор на България с формата на отворена книга, съобщиха от Колежа. Отличието „Златен печат” се връчва за европейски мениджмънт във висшето образование и с него могат да се подпечатват най-важните документи в кореспонденцията на висшето училище с български и европейски институции, добавиха оттам.

Церемонията по връчването на двете награди на Съвета на европейската научна и културна общност ще бъде на 2 септември във фоайето на Сатиричния театър „Алеко Константинов” в София. Те, както и номинациите се извършват в рамките на проекта „Аплодисменти за България”, който стартира през януари 2007 г.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |