В новините
 
15.08.2010 19:05   Новината е видяна 6349 пъти
За четирима от феновете на Beck’s и Spirit of Burgas тазгодишното издание на фестивала започна по различен и нестандартен начин и има по-специална емоционална стойност.

За четирима от феновете на Beck’s и Spirit of Burgas тазгодишното издание на фестивала започна по различен и нестандартен начин и има по-специална емоционална стойност. Преди да се присъединят към хилядите посетители, за да станат свидетели на взривяващи музикални изпълнения, те имаха уникалната възможност да се срещнат лично с музикантите от Apollo 440.
Срещата с британската банда e специална награда, предоставена им от Beck’s – основен партньор на Spirit of Burgas тази година.
Данчо Димитров и Румен Антонов от Бургас, Росен Щерев от София и Григор Николов от Варна се запознаха с британските музиканти преди те да излязат за пръв път на българска сцена и изпълнят хитове като „Stop the rock”, Ain’t Talkin’, Lost in Space и много други.
Четиримата фенове се срещнаха с харизматичните Ноко, Хауърд, Тревър Грей и Евън Макфарлан. Музикантите с удоволствие раздадоха персонални автографи на българските си фенове, отговориха на техни въпроси и се снимаха с тях. Данчо, Румен, Росен и Григор станаха част и от цялостната backstage атмосфера, присъща на мащабно музикално събитие като Spirit of Burgas.
Четиримата късметлии, които спечелиха meet&greet с британските звезди, не са единствените, получили награда от Beck’s. Като основен партньор на Spirit of Burgas чрез специална промоция през м. юли марката раздаде тридневни билети, които осигуряват достъп до всички сцени на фестивала, кожени гривни – неизменна част от модерния лайфстайл или още един Beck’s, който спечелилите получават по време на Фестивала.
Шанс да печелят награди феновете имат и по време на фестивалните вечери. Атрактивни момичета дават възможност на избралите марката Beck’s да изтеглят карта. Чрез нея може да бъде спечелена кожена гривна или слушалки, с които  феновете могат да се наслаждават на добрата музика и след приключването на Spirit of Burgas.
Партньорството на Beck’s с най-горещия плажен фестивал съвпада изцяло с философията на марката да бъде част от най-вълнуващите музикални събития. Чрез своя собствена музикална платформа – Beck’sperience, брандът традиционно партнира на най-добрите от световната и българската сцена имена. През последните две години Beck’s направи възможни гостуванията на Lenny Kravitz, Snoop Dogg, John Digweed, както и на още много артисти от модерната клубна сцена. Това утвърди Beck’s като синоним на лайфстайл и гаранция за незабравими музикални преживявания. И през лято 2010 мотото на Beck’s No To Boredom Yes To Party All Night Long гарантира забавление на безкомпромисно високо ниво.





Ключови думи: Apollo 440, Spirit of Burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |