В новините
 
19.08.2010 08:10   Новината е видяна 8433 пъти
47-годишният Я.Г. е задържан за побоя на пристанището в Созопол
На 17.08.2010 г. в 15.30 часа в РУ “Полиция” - Созопол е получено съобщение по телефона за възникнал инцидент на рибното пристанище в града.

Изпратеният незабавно полицейски екип е установил, че е нанесен побой на 46-годишна жена, която се легитимирала като главен експерт “Бизнас развитие” към Министерство на земеделието и офицер по сигурността към държавните пристанища на РБългария. Пострадалата е заявила, че в качествата си  на длъжностно лице е предприела проверка на кораб в района на пристанище Созопол, при която лица от екипажа  й нанесли побой и осуетили проверката.

Образувано е досъдебно производство и незабавно са предприети оперативно-издирвателни и процесуални мероприятия с участието на служители от РУ “Полиция” – Созопол и Поморие и РГС – Бургас.  За изясняване на случая днес в РУ “Полиция” – Созопол са се явили доброволно, след като са били призовани корабособственика, негов приятел - пасажер едно лице от екипажа.
 
В ранния следобед е установено по безспорен начин, че деянието е извършено от 47-годишният Я. Г. от Поморие, който е задържан за срок  до 24 часа.

Работата по изясняване и документиране на случая продължава РУ “Полиция” –  Созопол






Ключови думи: Полиция, Созопол, инцидент, рибно пристанище, побой, Министерство на земеделието,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |