В новините
 
27.08.2010 17:13   Новината е видяна 5084 пъти
Юношите на „Черноморец-Бургас” разгромиха „Несебър” за купата на БФС

Юношите старша възраст на „Черноморец - Бургас” потеглиха с „пълен напред” в турнира за купата на БФС, след като разгромиха „Несебър” с 8:0. Мачът от 1-вия кръг на областните квалификации се игра на стадион „Черноморец”. Виктор Димитров вкара 4 гола, Живко Петков добави 2, а по веднъж се разписаха Николай Кралев и Танжу. В следващия кръг „акулите” ще срещнат „Равда” на 2 септември от 17,30 ч отново на терена в квартал „Акациите”. Който спечели този мач, ще излезе на областен финал срещу победителя от двойката „Нефтохимик” – „Черноморец - Поморие”.

         Децата и юношите младша възраст на „Черноморец” прескочиха първия кръг за купата на БФС без игра, защото жребият отреди да почиват. Двата отбора ще се включат в турнира от следващата седмица.

         Междувременно в Царево продължава детският турнир с участието на две формации от футболната академия на бургаския клуб. По-малките от набор-98 /треньор: Малин Орачев/ спечелиха служебно с 3:0 заради вирусна епидемия в състава на „Първомай” и след три победи им остава да играят с връстниците си от беларуския „Витебск”.

         Момчетата от набор-97 /треньор: Тодор Койчев/ пък се наложиха с 1:0 над домакините от „Странджанец” /Царево/ - голмайстор: Вилем Гегамян/ и в последния си мач се изправят срещу „Созопол”.






Ключови думи: Черноморец, треньор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |