В новините
 
02.09.2010 13:05   Новината е видяна 8941 пъти
Реставриран за 100 000 лева „Мерцедес” с дебют на парада в Созопол

Уникален „Мерцедес” 170 S от 1950 година, чиято реставрация е излязла на собственика му 100 000 лева, ще бъде показан за първи път в целия си блясък на ретропарада в Созопол.
Луксозното возило е внос от Германия и преди да попадне в ръцете на варненеца Николай Колев – Бижуто е било притежание на западни милионери.
Компания на скъпата антика ще прави цяла колекция от „Ягуар”-и. Един от тях изумява ценителите на ретро колите с преливащите си нюанси – погледната от различен ъгъл колата мени цвета си.
Наред с марковите возила ще бъдат показани и соцантики, превозвали навремето Тодор Живков и голяма част от правителствените делегации. Въпреки че впечатляват с големината, комфорта и сигурността си, „Чайки”-те са известни с това, че лесно се развалят. За това за всяко ВИП пътуване, колкото и кратко да е било, са били осигурявани поне по две коли наведнъж.    
На превърналото се в традиционно изложение в морското градче ще бъдат представени и други непоказвани досега ретровозила, съобщи председателят на бургаския автомотоклуб “Ретро” Димо Джамбазов, организатор на събитието. Атрактивният парад, подкрепен от община Созопол, започва в събота от 11 часа на пристанището.   
Освен актьора Асен Блатечки, известен със страстта си към ретро колите, на парада се очакват и други негови колеги, които участват в Празниците на изкуствата „Аполония”.
Над 60 ретро автомобила от цялата страна и десетки мотоциклети ще се включат в изложението. Най-малкият участник – бебе на няколко месеца, ще пристигне с най-стария „Ягуар”.  






Ключови думи: ретро коли, ретро парад, ретро коли созопол, созопол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |