В новините
 
03.09.2010 12:29   Новината е видяна 5198 пъти
разкрити престъпления в началото на месеца
На 30.08.т.г. служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас са установили извършителите на кражбата на телевизор, настолен компютър, преносим компютър, три мобилни телефони, фотоапарат и сумата от 300 щатски долара от частен дом, намиращ се в к-с «Лазур», обитаван от 58 годишна жена – това са : 33 год. М.Д., две малолетни момчета и едно непълнолетно момиче, всички от Бургас, които доброволно са предали отнетите вещи с изключение на сумата 300 $. М.Д. е задържан със заповед за срок до 24 часа. Работата по цялостно документиране на случая продължава.
На 02.09.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Средец са установили извършителят на кражбата на части от трактор «Т-150», от един от складовете към Селскостопанската гимназия в Средец / отнети са две рамена от навесната система  и  теглич на трактора/ - това е : криминално проявеният М.А., 43 годишен от Средец. Откраднатите вещи са иззети и върнати в училището. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Средец.
На 02.09.т.г. непосредствено след извършена измама служители от Районно управление «Полиция» - Созопол са задържали 35 годишния Д.К. от Бургас, който в съучастие с 56 год. Ю.М. от Бургас, при обмяна на валута в Черноморец са въвели в заблуждение със сумата от 420 евро 53 годишна жена от града - собственичка на туроператорско бюро / мъжете дошли в туроператорското бюро, като помолили собственичката да им обмени валута в размер на 800 евро, тъй като чейндж бюрото не в Черноморец не работело, поради обедната почивка. Жената преброила сумата и установила, че е 780 евро и една от банкнотите в размер на 20 евро е скъсана. Върнала парите на мъжета, които подменили банкнота и добавили още 20 евро, след което отново й предоставили сумата обратно. Жената обменила парите, но й направило впечатление, че непознатите много бързо излезли от помещението на туроператорско бюро. Като преброила отново сумата собственичката на бюрото установила, че тя не е 800 евро, а 380 евро, след което сигнализирала полицейските служители и тезадържали измамниците. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Созопол.





Ключови думи: Районно управление, Полиция, Бургас, Средец, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |