В новините
 
08.09.2010 15:51   Новината е видяна 8632 пъти
Шест общини от Югоизточна България готвят фурор на туристическа борса
Алиансът по туризъм в югоизточния регион /АТЮР/ и общините Бургас, Несебър, Созопол, Приморско и Царево заминават за първи път като обединен екип от съмишленици за участие в международната туристическа борса, която ще се проведе по време на 43 международен панаир в сръбския град Нови Сад.

Общо 14 български общини ще се включат в престижния форум и всички са впечатление от масираното участие на общини от Югоизточна България.

Голямо признание за нас е да сме партньори с БХРА / Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация/ при подготовката за участието на българските представители в тази престижна борса – коментира председателят на АТЮР Мария Инджова.

Бизнес дамата сподели, че за първи път нашата страна участва на борсата в Нови сад, където ще разполага с изложбени щандове с общ размер от 120 кв. м. , а визията на българската зона е решена в морска тематика и представлява голям кораб.

Според Инджова АТЮР, членуващите в организацията общини и хотелиерите ще могат да представят по време на борсата възможностите за туризъм по един съвършено нов начин, директно и без посредници, които оскъпяват крайния продукт, а не носят отговорност за продажбите му.

43 международен туристически панаир в Нови Сад ще се проведе от 28 до 30 септември и по време на борсата се очаква Банско да бъде обявен за ски-столицата на Балкански полуостров




Ключови думи: туризъм, Бургас, Несебър, Созопол, Приморско, Царево,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |