В новините
 
11.09.2010 14:03   Новината е видяна 5548 пъти
Бургаските полицаи - майстори
На 10.09.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Камено са установили извършителите на три кражби :
- на 250 м. захранващ меден четирижилен електропроводник, саморъчно направен заваръчен апарат, ъглошлайф и акумулатор от стопански двор, разположен в с. Русокстро / кражбата е извършена на 12.08.т.г./,
- на 500 литра дизелово гориво от стопански двор в с. Константиново / кражбата е извършена на 20.08.т.г./
- на 700 литра дизелово гориво, 40 м. меден четирижилен захранващ електропроводник, дрелка, ъглошлайф, два работни медни електропроводници за заваръчен апарат с индивидуална дължина от 25 м. и захранващ меден четирижилен електропроводник за заваръчен апарат от стопански двор в с. Ливада,
- на 400 литра дизелово гориво, електрожен, 3 дрелки и ъглошлайф от земеделското стопанство в с. Радойново, общ. Средец,
- на 220 литра дизелово гориво от три трактора и товарен автомобил, паркирани в двора на земеделската кооперация в с. Дюлево
- на ъглошлайф, дрелка, ел. проводник за електрожен / 20 метра/ и четири лагери от асфалтова база – Средец
- на още две кражби на дизелово гориво от товарни автомобили, паркирани в Сре,дец / около 500 литра/
Това са : братята И.Б., 31 годишен и Д.Б., 34 годишен, и двамата от Средец, Т.Б., 23 годишен от с. Русокастро и М.В., 24 годишен от Средец. Част от вещите - предмет на престъпленията са установени и иззети. Лицата са задържани със заповеди за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Камено.
На 10.09.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Несебър са установили извършителят на кражбата на плазмен телевизор от хотел в Слънчев бряг, осъществена на 05.09.т.г. – това е : криминално проявеният И.Л., 30 годишен от Кричим. Вещта - предмет на престъплението е намерена и иззета. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 10.09.т.г. служители от Второ Районно управление «Полиция» - Бургас са установили извършителят на кражбите на : велосипед от избено помещение на бл. 5 в к-с «Славейков» и на велосипед от парк «Славейков» - това е : 31 годишния А.А. от Бургас. Работата по случаите продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 11.09.т.г. при провеждане на специализирана полицейска операция от служители на Районно управление «Полиция» - Сунгурларе на територията на с. Вълчин за проверка е спрян л.а. «Опел Астра», с бургаска регистрация, управляван от 28 год. Н.Г. от Карнобат, със спътник – С.С., 22 годишен от Карнобат. В багажника на автомобила са открити четири туби с дизелово гориво, откраднато от локомотивна машина, намираща се на ж.п. гара с. Лозарево. Лицата са задържани в Районно управление «Полиция» - Сунгурларе за уточняване на случая.
На 10.09.т.г. служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас са установили извършителят на кражбата на мобилен телефон, оставен без надзор на една от масите на кафенето пред магазин «Метро» - това е : 18 год. Х.С. от Бургас. Мобилният телефон е намерен и иззет. Работата по случая продължава.
На 10.09.т.г. служители от Пето Районно управление «Полиция» - Бургас са установили извършителите на кражбата на компресор от машина за поставяне на мазилка, осъществена от строителен обект в кв. «Сарафово» / стойността на компресора е  2 500 лева/ - това са : 36 год. И.М. и 43 год. М.Ю., и двамата от с. Планиница. Вещта - предмет на престъплението е намерена и иззета. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 10.09.т.г. по сигнал служители от Районно управление «Полиция» - Карнобат са претърсили частен дом в Карнобат, обитаван от 24 годишния Д.М. от Карнобат, като в двора на къщата са открити засадени три канабисови растения с височина около 1 метър, които са иззети. Работата по случая продължава.
На 19.08.т.г. в Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от 47 годишна старозагорка и 22 годишен пловдивчанин, за това че непозната за тях жена, представяйки се за митнически служител, ги въвела в заблуда и им отнела четири мобилни апарати и сумата от 156 лева. По данни на потърпевшите общата стойност на извършената измама възлиза на сумата от 1 374 лева. В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на сектор «Криминална полиция» при Пето Районно управление «Полиция» - Бургас е установено, че извършител на деянието е криминално проявената и осъждана С.А., 43 годишна от Пазарджик. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 30.07.т.г. около 01.00 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за извършена кражба на дамска чанта от купето на лек автомобил «Сеат Толедо», с бургаска регистрация, паркиран в кв. «Долно Езерово». В чантата са се намирали : мобилен телефон, сумата от 65 лв. и лични вещи на обща стойност 440 лв. В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е установен извършителят на кражбата – това е 21 год. Ф.М. от същия квартал, който е направил пълни самопризнания по случая.






Ключови думи: Полиция, кражби, Средец, задържани, Бургас, Славейков, Сунгурларе, бургаска, Карнобат,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |