В новините
 
13.09.2010 06:58   Новината е видяна 6171 пъти
Заработи частната детска градина Братскул в с. Братово

Нова детска градина по британски учебен модел на образование заработи в с. Братово. Инвестицията в построената на мястото на някогашното изоставено и разрушено училище забавачница гони 1 милион лева. Първите приети малчугани ще могат да се радват на луксозната база, огромния двор и изживеят пълноценно миговете от детството си.
  В събота се състоя и официалното откриване на учебното заведение. Заместник кмета по Образованието на Община Бургас Г-жа Йорданка Ананиева отправи поздрав от Кмета на гр. Бургас г-н Димитър Николов и приветства инициативата на екипа на Братскул.
Ананиева обеща Общината да поеме ремонта на пътя до с. Братово.
  На събитието присъстваха над 100 гости представители на Бизнеса и техните деца. За доброто настроение на мъниците се погрижиха аниматорите от Щуромания. Детска формация Морски Песъчинки и модерен балет Лолипоп допринесоха за  неповторимото преживяване на празника.
  Инвеститор е британският гражданин Пежман Варгай, който управлява агенцията за недвижими имоти „British Development“. Архитектурният проект на сградата на детския център отговаря на всички норми за проектиране на детски и учебни образователни помещения. Класните стаи са просторни, с големи прозорци, с оптимална светлина и вентилация. Подовете са покрити със солиден дъбов паркет за топлина и комфорт. В сградата има централно отопление. Стените са дебели 70 см , държат хладно през лятото и топло през зимата.  „BratScool“ разполага с прекрасен 4000 кв.м. училищен двор. Детската и спортната площадка също са озеленени за безопасност. Сградата разполага с ефективна пожарогасителна инсталация и изходи за евакуация, в случай на извънредна ситуация. През следващата година инвеститорът ще изгради и плувен басейн. От  „BratScool“ предлагат и транспорт до домовете на децата.
  Капацитетът на  центъра е да поеме  30 деца. В приятна и луксозна обстановка мъниците ще развиват своите способности за наблюдение, въображение, памет, реч, техните емоционални, социални и физически развития. Децата ще изучават езици, спорт, изкуство, развиват различни умения.
Освен това „BratScool“ гарантира педиатрична грижа за децата. Лекар педиатър и стоматолог ще посещават  детската гтадина един път месечно.






Ключови думи: Братово, Бургас, bratscool, детска градина, детски градини бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |