В новините
 
25.09.2010 13:27   Новината е видяна 4672 пъти
Иерихон със страхотно шоу в Sofia Live Club за втория албум

Младата рок-група представи снощи в препълнения с фенове столичен Sofia Live Club втория си албум „Стъпка през”. Концертът започна с познатите и обичани от почитателите песни от дебютния албум „Нов ден”. Във втория сет публиката посрещна възторжено 7-те нови парчета на бандата – „Рай”, “Step through”, “Awake”, „Тя”, „Много”, “A Friend of Mine” и „Dream away”.

Новият диск е „облечен” в уникална копринена обложка и е издаден в две версии – на български и английски език. Всички парчетата от новия албум могат да бъдат чути на сайта на групата www.jerihon.com. Желаещите да се сдобият с колекционерския диск ще могат да го направят отново през сайта на групата.

По време на представянето на „Стъпка през” бяха изтеглени имената на 10 почитатели на Иерихон, които се сдобиха с промодиск с персонални автографи от бандата. За всички фенове бяха подготвени и специални тениски с мотиви от обложката на втория им диск, които също могат да бъдат намерени на сайта на групата.

След официалното представяне на албума в София, Иерихон планират представяне на новите парчета в клубове и на събития из страната. След второто място през лятото на конкурса RockOnly!, в момента Иерихон са сред 27-те финалисти в конкурса “Euro Demo” на социалната мрежа My Space. Предстои жури, съставено от членове на MySpace и Foundation Santander 2016, да избере 5-те най-добри групи, които ще участват на големия финал  в Испания преди края на годината.

За Иерихон:
Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали) и Стоян Бозов (китара и вокали) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, обогатени с много съвременно звучене.






Ключови думи: фенове, албум, диск, Иерихон, вокали,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |