В новините
 
29.09.2010 08:44   Новината е видяна 8341 пъти
Травмата на Васил Калоянов не е тежка

Травмата на Васил Калоянов не е тежка, констатира лекарят на „Черноморец - Поморие” Росен Харизанов. Рентгенова снимка е показала, че футболистът има разтежение на сухожилие в подбедрицата на левия крак. Миналата есен Калоянов скъса предна кръстна връзка на дясното коляно и пропусна целия сезон. Тази седмица д-р Харизанов му е назначил пълен покой и комплексно лечение. Ако възстановяването върви нормално, от следващата седмица таранът ще започне индивидуална подготовка, а от по-следващата ще може да се присъедини отново към тренировките на отбора.

        Централният нападател получи контузията в подбедрицата само 8 минути след влизането си в игра за „Черноморец - Поморие” срещу „Брестник” в събота вечерта. За малкото време на терена резервата успя да реши мача, като изработи дузпа и сам я вкара за победата с 1:0.

С поморийските „акули” тази седмица не тренира и капитанът Цветан Филипов. Той получи срастване на нокът в палеца ден преди двубоя с „Брестник” и не игра в мача от 8-мия кръг на Източна „Б” група. След претърпяната лека хирургическа интервенция Филипов ще пропусне и дербито на 9-ия кръг в Балчик срещу местния  „Черноморец” тази събота,
но за следващия двубой след паузата в първенството вече ще бъде на линия. В крайморския сблъсък няма да участва и младежкият национал Георги Костадинов, който се възстановява от възпаление на адукторите.

Младият отбор на Петър Хубчев оглавява временното класиране в източната втора дивизия с 19 точки, а тимът от Балчик е втори с 4 точки по-малко.





Ключови думи: Васил Калоянов, Черноморец, Поморие, Росен Харизанов, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |