В новините
 
29.09.2010 08:51   Новината е видяна 5222 пъти
„Акулите” отново яхнаха велосипеди

Възстановително занимание проведоха тази сутрин футболистите на „Черноморец – Бургас”. Титулярите, водени от Красимир Балъков се качиха на велосипеди и направиха веломаратон из алеите на морската градина в Бургас. Хубавото време бе накарало  бургазлии и гости на града да излязат на разходка в приморския парк. Явно много от тях познаваха футболистите и техния треньор, защото многократно поздравяваха играчите с аплодисменти и окуражителни възгласи за хубавата игра срещу тима на Славия.

    След като завъртяха няколко обиколки в градината, Балъков промени маршрута и всички  поеха по пътя към Сарафово. След около час групата се върна на стадион „Лазур” за да проведе задължителните процедури и възстановяване във рехабилитационния център на стадиона.

    Останалите играчи, които не попаднаха в групата и резервите, които участваха във вчерашния мач срещу Славия, тренираха на Кампуса под ръководството на помощниците на Балъков. За добрата игра и стратегическата победа, футболистите получиха ден и половина почивка. Следващата тренировка на отбора, в подготовка за мача с Монтана е в четвъртък.






Ключови думи: футболисти, Балъков, Бургас, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |