В новините
 
29.09.2010 11:38   Новината е видяна 5017 пъти
Юношите на „Черноморец-Бургас” разгромиха „Любимец” с 6:0

„Черноморец - Бургас” разгроми „Любимец” с 6:0 в мач от 9-ия кръг на първенството в елитната юношеска група до 19 г. В герой за победата се превърна Антон Иванов, който вкара 4 гола. Другите два бяха дело на Йордан Йорданов и Виктор Димитров.
След убедителния успех на стадион „Черноморец” младите „акули” изплуваха на 5-о място във временното класиране с актив от 17 точки. Начело е „Сливен” с 22 т.

Освен в елитната група за юноши до 19 г., възпитаниците на треньорския тандем Владо Стоянов – Мирослав Кралев продължават доброто си представяне и в турнира за купата на БФС. На 1/16-финалите те гостуваха на „Берое” в Стара Загора и се класираха напред след изпълнения на дузпи. Редовното време завърши 2:2 след попадения за черноморци на Виктор Димитров и Стоян Калев. При ударите от бялата точка бургаските юноши се наложиха с 4:2.

На 1/8-финалите за купата на БФС продължават и другите две формации от футболната академия на „Черноморец - Бургас” – децата и юношите младша възраст. Жребият за следващата фаза ще се тегли в средата на месец октомври.






Ключови думи: Черноморец, Бургас, юноши,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |