В новините
 
30.09.2010 12:56   Новината е видяна 5079 пъти
това е положението ... :) метани няма
Общинските съветници винаги са добре дошли на всички събития, организирани от Община Бургас – не само на първи копки и откривания, но и на културни мероприятия, спортни изяви, обществени обсъждания на бюджета и други.
За тази цел официална покана не им е нужна!
Въпреки това, по изрично нареждане на кмета Димитър Николов, още в началото на мандата бе наложена практика местните депутати редовно да бъдат официално канени по различни поводи – чрез телефонно обаждане, електронна поща, покана на хартиен носител или устно. Това продължава и сега, като никога не се действа избирателно. Канят се всички, независимо от политическата им принадлежност. Понастоящем Общинска администрация е преценила, че най-практичният вариант за връзка с местните депутати е следният: Предоставя се покана до сътрудниците на Общински съвет, която те препращат на съветниците.
Кметът Димитър Николов никога не е отричал заслугите на общинските съветници за успехите на управлението през последните години и не ги е делил на партиен принцип. Напротив – винаги е твърдял, че единомислието прави така, че в Бургас да се случват хубави неща.
Използваме възможността да поканим публично всички общински съветници на официално събитие по повод стартирането на строително – ремонтни работи по благоустрояване на Приморски парк и реконструкция на ул. „Генерал Гурко” и ул. „Адам Мицкевич”.
То ще започне на 05 октомври 2010 г. в 10.00 часа, на ъгъла до Пантеона в Приморски Парк, гр. Бургас.
Очакваме ви!






Ключови думи: Общински съветници, Община Бургас, Димитър Николов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |