В новините
 
30.09.2010 13:13   Новината е видяна 5311 пъти
„Черноморец - Бургас” организира за втори път “Ден на отворените врати”

За втора поредна година ПСФК „Черноморец - Бургас” организира Ден на отворените врати. Събитието под наслов „Толкова близо до акулите” ще се проведе на 10 октомври на стадион „Лазур”. Началото е от 11 часа.

Гостите отново ще могат да разгледат отблизо всички кътчета на стадиона. Всеки ще може да проникне във VIP- зоната, където са командните зали, мениджърските, треньорските и медицинските сектори. Свободен ще бъде достъпът дори до съблекалните на футболистите.

Без съмнение най-доволни ще са децата, заради които се провежда Деня. Те пак ще имат възможността не само да се срещнат с любимците си от представителния състав на „Черноморец”, а и да поиграят заедно с тях. На помощния терен на стадиона ще бъдат оформени няколко центъра за различни упражнения и конкурси. Заниманията ще се водят от футболисти на представителния отбор и треньорите във футболната академия на клуба. Най-ентусиазираните и най-прилежни участници ще получат като награди клубни сувенири.

На стадиона ще има оформени зони за автографи, за снимки с футболисти, треньори и талисмана Шарки, батут, сцена, зона за храни и напитки. Освен феншопа, който се намира до каса №1 в източния край на стадиона, ще работи и новият подвижен магазин за продажба на клубни артикули. Стоки на фирмата „Пума” ще се продават с намаление до 70 процента. Обособени кътове ще имат и спонсорите на „акулите”, които ще раздават награди.

„Черноморец - Бургас” влезе миналата година в историята като първия български клуб, организирал Ден на отворените врати. Интересът надмина очакванията на всички, защото на стадион „Лазур” се стекоха над 3 000 деца. Не по-малко от тях се радваха и придружителите им – майки и татковци, баби и дядовци, роднини и близки. Всички си пожелаха Денят да се превърне в традиция. Пожелание, което се изпълнява от „Черноморец”.

Бъдете по-близо до „акулите”  на 10.10.2010 година.






Ключови думи: За втора поредна година ПСФК „Черноморец - Бургас” организира Ден на отворените врати. Събитието под наслов „Толкова близо до акулите” ще се проведе на 10 октомври на стадион „Лазур”. Началото е от 11 часа. Гостите отново ще могат да разгледат отблизо всички кътчета на стадиона. Всеки ще може да проникне във VIP- зоната, където са командните зали, мениджърските, треньорските и медицинските сектори. Свободен ще бъде достъпът дори до съблекалните на футболистите. Без съмнение най-доволни ще са децата, заради които се провежда Деня. Те пак ще имат възможността не само да се срещнат с любимците си от представителния състав на „Черноморец”, а и да поиграят заедно с тях. На помощния терен на стадиона ще бъдат оформени няколко центъра за различни упражнения и конкурси. Заниманията ще се водят от футболисти на представителния отбор и треньорите във футболната академия на клуба. Най-ентусиазираните и най-прилежни участници ще получат като награди клубни сувенири. На стадиона ще има оформени зони за автографи, за снимки с футболисти, треньори и талисмана Шарки, батут, сцена, зона за храни и напитки. Освен феншопа, който се намира до каса №1 в източния край на стадиона, ще работи и новият подвижен магазин за продажба на клубни артикули. Стоки на фирмата „Пума” ще се продават с намаление до 70 процента. Обособени кътове ще имат и спонсорите на „акулите”, които ще раздават награди. „Черноморец - Бургас” влезе миналата година в историята като първия български клуб, организирал Ден на отворените врати. Интересът надмина очакванията на всички, защото на стадион „Лазур” се стекоха над 3 000 деца. Не по-малко от тях се радваха и придружителите им – майки и татковци, баби и дядовци, роднини и близки. Всички си пожелаха Денят да се превърне в традиция. Пожелание, което се изпълнява от „Черноморец”. Бъдете по-близо до „акулите” на 10.10.2010 година.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |