В новините
 
01.10.2010 12:23   Новината е видяна 8298 пъти
Кметът на Поморие лично приветства възрастните хора от общината
„Скъпи наши майки и бащи, днес ние ви благодарим за вашата всеотдайност и грижа. Ние все още разчитаме на вашата добрина и мъдрост, натрупана през житейския ви път. Защото вие продължавате да участвате активно в обществения живот, и имате на какво още да ни научите. Така кметът  на Поморие Петър Златанов поздрави възрастните хора от общината по случай техния празник – 1 октомври.
В Община Поморие има 9 пенсионерски клуба с близо 800 членове. На Международния ден на възрастните хора кметът Златанов и председателят на пенсионерските клубове Тодор Диков приветстваха тържествата на хората от третата възраст, съградили настоящето на морския град.
„Вие сте хората, които създадоха тази община, ние сме поколението, което ще продължи да работи за нея. Вярвам, че днес чествате празника си с удовлетворение от постигнатото. Имали сте периоди на възход и на упадък, преживели сте успехи и разочарования, години наред сте отдавали своя труд и сили със съзнанието, че градите Дома на своите деца”, каза Петър Златанов.
Организацията на обединените нации обяви 1 октомври за празник на възрастните хора в края 1990 г., за да привлече вниманието на обществото към техните проблеми. Възрастните хора бяха най-тежко засегнати от финансовата криза, ежедневието на много от тях сега е трудно.  Кметът Петър Златанов заяви, че съзнава отговорността си пред хората, които имат право на достойни старини и повече радостни мигове и ги увери, че ще изпълни дълга си към тях.






Ключови думи: Поморие, Петър Златанов, възрастни хора,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |