В новините
 
04.10.2010 09:11   Новината е видяна 5334 пъти
„Черноморец-Бургас” направи нулево реми в Монтана
 „Черноморец-Бургас” направи нулево равенство при гостуването си на „Монтана” в 9-ия кръг от шампионата.  

     През  първото полувреме Мартин Тошев  пропусна отблизо за „акулите”, а Атанас Чипилов репликира с удар в дясната греда, след който Мирослав Иванов стреля с глава право в ръцета на вратаря Паскал Борел.

       След почивката отново Тошев,  резервата Пламен Крумов и  Орлин Старокин се разминаха  с добри шансове за откриване  на резултата, докато за „Монтана” отново Чипилов на два пъти можеше да се озове в прегръдките на съотборниците си, но Борел и капитанът Траян Дянков го надиграха в решителните моменти. В продължението немският страж на „акулите” отрази бомбен шут на Димитър Илиев от 25 метра.

     С актив от 19 точки „Черноморец” запази 3-то място в класирането на „А”  група преди утрешните мачове от 9-ия кръг. Сега предстои пауза в  първенството, по време на която  бургазлии ще играят с „Левски” в София на 9 октомври в благотворителен  мач. В 10-ия кръг на „А” група на 18 октомври на „Лазур” ще гостува „Локомотив” /Сф/.

     „Беше битка, както и очаквахме.  Имахме няколко възможности за гол, но не ги оползотворихме и смятам, че резултата  е справедлив с оглед на показаното. Но искам да подчертая, че мач от „А” група не може да се играе на такъв терен.

     За  нас е важно ако не можем  да победим, поне да не губим, така че се надяваме за следващия мач срещу  „Локомотив” София, които са ни и пряк конкурент, да зарадваме бургаската публика с голове и 3 точки.

     Нашият  отбор със сигурност е по силен  от миналия сезон”, каза непосредствено след мача мениджърът на „акулите”  Красимир Балъков.
 




Ключови думи: Черноморец-Бургас, шампионат,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |