В новините
 
05.10.2010 08:31   Новината е видяна 9373 пъти
Японски театър в галерия Балджиева



30-минутен древен театър „нанкинтамасударе” вдигна градуса на насладата и настроението в галерия за нетрадиционна живопис в столицата.
Актьорът Енчо Данаилов, пазнат на малките палавници от тв предаването „По-по-най” откри изложбата на художничката Мирела Асенова с японски поздрав, облечен в кимоно. Бате Енчо, който се занимава усилено с японистика от 6 години, изненада присъстващите с атрактивен японски театър с пръчици, в който се включиха гостите – офиицални, невръстни и вип персони.
Актьорът символично обгърна галеристката н. с. Стефка Балджиева и японистката Мирела Асенова с върбови клонки за късмет.
Гости на откриването на експозицията, която може да се види през месец октомври, имаха задължителен дрес код – японски ветрила. Сред тях бяха актрисата-дизайнерка Венета Атанасова, Роза Дочева шеф на модна къща „Джулини”, дуетът Назар и Нино, випдамата, вдъхновителка на продуктите с марка „Кенар” Стоичкова. Японската церемония продължи флористката Валенкина Христова, която показа нагледно как може да се направи икебана с есенни листа.






Ключови думи: Японски театър, древен театър, нанкинтамасударе, живопис,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |