В новините
 
06.10.2010 12:40   Новината е видяна 8424 пъти
Освен към Созопол, в Сърбия проявяват интерес към Приморско
Община Приморско участва на 43-я Международна туристическа борса в Нови Сад  Република Сърбия, която се проведе от 27 септември до 1 октомври. Изложението „International Fair of Tourism” е най-голямата есенна борса в Сърбия. Във форума да се включиха над 300 участници, а посетителите надхвърлиха 40 хил. души. Освен за професионалисти изложението бе отворено и за широката публика.

Над 100 представители на хотелиери, туроператори, туристически сдружения и общини от България взеха участие.

Бургас, Несебър, Созопол, Приморско и Царево, заминаха за първи път като обединен екип за участие в международната борса в сръбския град Нови Сад.

Община Приморско представи освен възможностите за морска почивки и възможностите за алтернативен туризъм - културен, СПА, еко, селски и др. Морската община участва на изложението със своя рекламен каталог, включващ всички населени места на територията с описани културни и архитектурни забележителности, които туристите могат да посетят, както и възможностите за селски туризъм вече добре развит от села, Писменово, Ясна поляна, Веселие и Ново Паничарево. Рекламни материали на местни хотели, частни квартири, ресторанти също бяха предоставени на участниците в борсата, като част от тях бяха предоставени на българското консулство в Република Сърбия за популяризиране на общината.

„Приморско е позната туристическа дестинация на сърбите и не представляваше трудност за три дни да бъдат създадени около 20 контакта с туристически фирми в сръбските градове Ниш и Нови Сад. Те проявиха  интерес за сътрудничество с община Приморско в областта на туризма”, това каза Тонка Вълчева, гл. специалист по туризъм към общината след като се върна от изложението в западната ни съседка.




Ключови думи: Приморско, туристическа, борса, Нови САД, туристически, туризъм, селски туризъм,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |