В новините
 
10.10.2010 16:37   Новината е видяна 5589 пъти
Марина Диневи работи напълно законно
”Марина Диневи” работи напълно нормално и слуховете за запечатването й са абсолютна инсинуация. ДНСК издаде констативен протокол, но той няма нищо общо с пристанищното съоръжение, а касае обслужващите постройки. От пръв поглед се вижда, че става въпрос за три самостоятелни сгради – хотел, заведение и административна част, а не една обща сграда и всяка една от тях е категорично под 5 хил. кв. м. В този смисъл марината попада  в четвърта категория строеж и за това притежава нужните документи от община Несебър. Забележките на ДНСК, че са необходими разрешителни и от тях, са абсолютно неоснователни и ще бъдат атакувани в съда в законно-установения срок.

«Марина Диневи» функционира успешно цели четири години, притежавайки удовостоверение за въвеждане в експлоатация от Общината и до този момент не е била атакувана по никакъв повод и от нито една държавна иснтитуция. Срещу «Диневи Груп» се води целенасочена поръчкова кампания, която цели дискредитиране доброто име на фирмата.

Biliana Boyanova
AVORA PR-Agency
office@avorabg.com





Ключови думи: Марина Диневи, пристанищно съоръжение, Диневи Груп,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |