В новините
 
21.10.2010 07:57   Новината е видяна 5740 пъти
Премахнаха незаконни гаражи в Бургас

Над 40 незаконни гаража бяха премахнати от пространството между блокове 14, 15 и 16 в к-с „Възраждане”. От освободените паркоместа са разчистени остатъците бетон и арматура, няколко тона битови отпадъци са събрани и извозени, монтирано е чисто ново осветление, контейнерите за боклук вече се поставят в обособени за целта джобове.
Днес директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров и представител на общинско предприятие „Спортни имоти, паркинги и гаражи” ще посетят „Възраждане”, за да преценят може ли в зелената площ между блоковете да се направи една хубава спортна площадка.
За 3 години от територията на град Бургас са премахнати 600 незаконни гаража. По-голямата част от тях бяха разположени в комплексите „Меден рудник” и „Възраждане”. Община Бургас работи в тази посока на етапи, тъй като няма възможността да благоустрои освободените пространства наведнъж. Отделни собственици на незаконни гаражи също оказват съдействие и ги демонтират сами.


Ключови думи: Бургас, гаражи, паркинг,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |