В новините
 
11.11.2010 09:04   Новината е видяна 5790 пъти
Ветерани на финала

Ветераните на „Черноморец - Бургас” се класираха на финала на републиканското първенство, след като елиминираха „Шумен”. „Акулите” във втора младост спечелиха и реванша като гости с 1:0. В първия мач от полуфинала „Черноморец” се наложи у дома с 3:0 след хеттрик на Васил Банов.

На реванша в Шумен днес единствения гол отбеляза Илия Груев с глава в 38-мата минута. Петър Хубчев пък блесна с решаваща асистенция. Централният защитник се включи в атака по десния фланг, откъдето центрира перфектно и Груев порази мрежата с удар в обратния ъгъл. И след почивката гостите продължиха да доминират, но пропуски на Малин Орачев и Йоско Йосков ги лишиха от по-убедителна победа. От състава на победителите отсъстваха контузеният капитан Владо Стоянов и Красимир Балъков, който беше ангажиран с тренировка на представителния състав.

На финала бургаските ветерани ще се изправят срещу шампиона от миналия сезон „Левски”. Регламентът предвижда спора за титлата да се реши в един мач на неутрален терен. Кога и къде ще се срещнат двата отбора ще се реши утре.





Ключови думи: футбол, бургас, черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |