В новините
 
17.11.2010 10:19   Новината е видяна 6184 пъти
ИАРА дарява бракониерска риба на бургазлии за Никулден

Регионалната структура на Изпълнителна агенция „Рибарство и аквакултури” в Бургас извърши поредната си акция срещу бракониерите. Нейният шеф Янчо Янев и колегите му изгориха днес на брега на Мандренското езеро 3500 метра мрежи. Това стана в присъствието на зам.-кмета на община Бургас д-р Лорис Мануелян, директора на Регионална дирекция по горите Румен Желев и д-р Димитър Германов – шеф на Районната ветеринарно-медицинска служба.
Извадената от мрежите 100 кг. риба от видовете каракуда и платика ИАРА дарява на бургазлии за празника на града Никулден. Всичкият бракониерски улов, конфискуван до 6 декември, ще бъде съхранен и дарен за същата цел. Дотогава Община Бургас ще реши по какъв начин да бъде приготвена рибата, която ще се раздава безплатно на бургазли в два пункта в центъра на града.
Янчо Янев съобщи, че от началото на 2010 г. ИАРА – Бургас е изгорила над 80 000 метра бракониерски мрежи и е направила 20 дарения от риба на Домашен социален патронаж.


Ключови думи: бракониери, бургас, мандра,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |