В новините
 
17.11.2010 16:30   Новината е видяна 6559 пъти
Радост за децата от РОНКАЛИ

Черноморец - Бургас” и „Пума” зарадваха възпитаницитена детски център „Ронкали”


Представители на ПСФК „Черноморец - Бургас” гостуваха днес в детския център „Ронкали”, за да връчат на  възпитаниците му дарение. Клубът осигури за всичките 15 деца комплекти анцузи на „Пума”. Реномираната фирма за спортна екипировка е един от основните партньори на „Черноморец - Бургас”.

Анцузите бяха раздадени на малчуганите от футболистите Адриан Фернандес и Венцислав Бонев. Двамата зарадваха със свои картички с автографи не само децата, но и персонала на дома. Истински фурор предизвика талисманът Шарки, който беше включен в делегацията на клуба. Всички от „Ронкали” се снимаха с него.

Директорът на детския център Нина Пиперова връчи на черноморци благодарствено писмо, а в знак на признателност за проявените грижи и внимание, а малкият Кирчо изпълни в чест на гостите народна песен.
Преди да зарадва децата с анцузи, ПСФК „Черноморец - Бургас” дари центъра и с част от парите, събрани от благотворителния мач с „Левски” през месец октомври.






Ключови думи: Бургас, Ронкали, ПСФК, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |