В новините
 
20.11.2010 09:40   Новината е видяна 5536 пъти
бъдете бдителни към непознати ...

Общината призовава гражданите: бъдете
бдителни към непознати


За предотвратяване на евентуални злоупотреби във връзка със стартиралия от 8 ноември прием на заявления за услугата “личен асистент” по Проект “Подкрепа за достоен живот” и кандидатстване за съответната длъжност, общинска администрация се обръща към гражданите с призив да бъдат особено бдителни към непознати лица.
Кандидатите за длъжността „личен асистент” трябва да знаят следното:
След подаване на заявленията в сградата на ул. “Шейново” 24 /бивш Профсъюзен дом/, кандидатите за изпълнение на длъжността „личен асистент” ще бъдат уведомени от служителки на Община Бургас чрез телефонен разговор за датата на провеждане на предвиденото в процедурата събеседване. Това ще бъде извършено не по-рано от 23.11.2010 г. При обаждането си служителките задължително ще съобщят дирекцията, в която работят, както и имената си.
На кандидатите за ползване на услугата ще бъдат извършени социални оценки в дома им от социални работнички от Дирекция „Социално подпомагане” - Бургас, които са длъжни да се легитимират.
С цел избягване на евентуални опити за злоупотреба с лични данни и имущество от недобросъвестни лица, препоръчваме гражданите да изискват информация за имената и местоработата на служителите, които контактуват с тях лично или по телефона, като запаметят или запишат тези данни. При съмнение да направят справка, съответно в Община Бургас или Дирекция „Социално подпомагане” - Бургас, за верността на получената информация. Гражданите да не водят разговор и да не допускат в дома си лица, които не са се легитимирали и не са служители на Община Бургас или Дирекция „Социално подпомагане” - Бургас.


Пресцентър:
Община Бургас






Ключови думи: личен асистент, община Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |