В новините
 
20.11.2010 09:44   Новината е видяна 5687 пъти
Бургас - за пример!

Посочиха Община Бургас за пример в управлението на бюджета в образованието
„Община Бургас е един от най-добрите примери при управлението на делегираните бюджети в образованието”, заяви в Бургас днес главният секретар на Министерството на образованието, младежта и науката Красимир Вълчев. Той допълни, че инвестиционната програма за училищата в бургаската община е препоръчана като пример на други общини.
Главният секретар на МОМН приветства участниците в работна среща, организирана съвместно с Община Бургас и Съюза на работодателите в системата на народната просвета-Бургас. В нея взеха участие зам.-кметът с ресор образование Йорданка Ананиева, зам.-кметът по финанси Красимир Стойчев, зам.-областният управител Златина Дукова, Виолета Илиева – началник на Регионалния образователен инспекторат /РИО-Бургас/, Марияна Стефанова – председател на Съюза на работодателите в системата на народната просвета, представители на синдикатите, директори на училища и детски градини от общината.
Основните теми на дискусията са „Финансиране на средното образование” и „Резултати от одитните ангажименти, изпълнени през годината”. На нея ще се коментират новите моменти в Бюджет`2011, правилата за определяне работната заплата, кариерното развитие и диференцираното заплащане на директорите в системата на народната просвета и рейтингът на училищата.






Ключови думи: Община Бургас, образование, управление на делегиран бюджет, Министерство на образованието,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |