В новините
 
23.11.2010 20:36   Новината е видяна 6677 пъти
Благотворителен концерт на стадион Лазур в град Бургас

Фондация Ейнджълс, Агенция „VS MODELS“ и "VIP COMMUNICATION" организират на 27. 11. 2010г. от 18:00 часа благотворителен концерт на стадион „Лазур“ в град Бургас.
Каузата е обществено значима – да се съберат средства за родилното отделение на МБАЛ „Бургас-АД“ – гр.Бургас.
Чрез музикалното и танцовото изкуство да подпомогнем най-голямата болница в Бургаска област, като съберем средства от продажбата на билети за концерта.
Участници в концерта ще бъдат едни от най-големите български музикални звезди.

Билети за събитието:
    *      На касите на партньорите в Бургас до дата 27.11.2010 ( деня на концерта ). Адресите може да видите от http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/burgas/index.html
    *      На касите на стадион "Лазур" в деня на концерта


Фондация Ейнджълс, Агенция „VS MODELS“ и "VIP COMMUNICATION" организират на 27. 11. 2010г. от 18:00 часа благотворителен концерт на стадион „Лазур“ в град Бургас. Каузата е обществено значима – целим да съберем средства за родилното отделение на МБАЛ „Бургас-АД“ – гр.Бургас.Нашето желание е чрез музикалното и танцовото изкуство да подпомогнем най-голямата болница в Бургаска област, като съберем средства от продажбата на билети за концерта.Участници в концерта ще бъдат едни от най-големите български музикални звезди

Най-сърцатите изпълнители от жанровете поп, попфолк и рап ще участват в общ благотворителен концерт на 27-ми ноември на стадион "Лазур" в град Бургас. Каузата е обществено значима и е насочена към недоносените бебета. Всички събрани средства от закупените по 6 лева билети ще отидат за закупуването на кувьози за родилното отделение на МБАЛ "Бургас". Старите кувьози, които са в употреба в болницата, създават условия за тежки увреждания на новородените - ретинопатия, ослепяване, детски паралич.

Андреа, Галена, Елена, Саманта, Милко Калайджиев, Ерик, Вероника, Устата, Славена, Dillan,Валентина, Виктор, Иван Притъргов, Орлин Павлов, Lady B, Big Sha и Бикс вече са потвърдили участие.

Концертът ще продължи три часа, като началния час е 18:00 часа. Танцова формация "DanceCode" ще подготви специална хореография към всяка песен на изпълнителите.

Такова мащабно благотворително събитие се организира за първи път в град Бургас, като инициатор е местният бизнесмен Фавиол Дорар Сефери.

Безвъзмездно се включват и PR агенцията VIP Communication, ПСФК "Черноморец", които осигуряват стадион "Лазур".

Голямата изненада на вечерта ще е световно-известна група, която ще се присъедини към инициативата.








Ключови думи: благотворителен концерт, стадион Лазур, Бургас, родилно отделение, МБАЛ Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |