В новините
 
24.11.2010 10:20   Новината е видяна 11440 пъти
Моранди и Бейс също пеят благотворително в Бургас

Супер-звездата Александър Бейс пристига за благотворителния концерт в Бургас на 27-ми ноември, съобщиха от ВИП Комюникейшън. Той ще закрие шоуто на стадион Лазур, което има за цел да събере средства за недоносените бебета. Всички събрани средства от закупените по 6 лева билетите ще отидат за закупуването на кувьози за родилното отделение на МБАЛ "Бургас". Старите кувьози, които са в употреба в болницата, създават условия за тежки увреждания на новородените - ретинопатия, ослепяване, детски паралич.

Това ще е първото посещение на Бейс в България. Преди него на сцената ще излезе огнената Андреа. Родната фолк-звезда обещава строхотно шоу. Галена, Саманта, Милко Калайджиев, Орлин Павлов, Lady B, Big Sha, Ерик, Вероника, Устата, Бикс, Славена, Dillan, Валентина, Виктор, Иван Притъргов са останалите, които са потвърдили участие. Концертът ще продължи три часа, като началният час е 18 часа.

Румънските звезди Моранди също са подготвили изненада за благотворителния спектакъл. Цял куп родни изпълнители са загряли телефона на организаторите да се включат и те. Някои от тях ще бъдат допуснати, но засега имената им се пазят в тайна.

Танцова формация DanceCode ще подготви специална хореография към всяка песен на изпълнителите. Такова мащабно благотворително събитие се организира за първи път в град Бургас, като инициатор е местният бизнесмен Фавиол Дорар Сефери. Безвъзмездно се включват и ПСФК "Черноморец", които осигуряват стадион "Лазур",

http://signal.bg/view_article.php?article_id=11234





Ключови думи: Александър Бейс, благотворителен концерт, Бургас, ВИП Комюникейшън,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |