В новините
 
27.11.2010 14:43   Новината е видяна 5612 пъти
Три пресконференции, които ще се проведат на 29 ноември - понеделник - в Заседателната зала на Община Бургас
- 12.00 часа – Представяне на награда, с която Бургас бе отличен като Община – най-добър партньор на туристическия бранш, от БХРА /Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация/.

- 13.00 часа – Пресконференция по повод предстоящия концерт, посветен на 75 години от рождението и 20 години от смъртта на композитора Константин Ташев.

- 14.00 часа - Кръгла маса на тема „Проблемите на майките и младите семейства”. Ще участват представители на общинска администрация, депутати, общински съветници, директорите на Районно управление „Социално подпомагане”, РИОКОЗ и Районен център по здравеопазване, представители на Комисията за защита от дискриминация и Комисията за защита на потребителите.
Тематичните обхвати на кръглата маса са разделени на две нива-общинско и национално. Сред темите на местно ниво са детските градини и детската млечна кухня, детските площадки и създаването на нови атракциони за деца и юноши, състоянието на училищата.
Планираните национални теми са увеличение и осъвременяване размера на минималното майчинство, гласуване на закон за спиране продажбата на детски храни, съдържащи ГМО, контрол върху цените на детските стоки от първа необходимост, въвеждане на стимулиращи бюджета на майките коледни надбавки и др.






Ключови думи: Бургас, Община,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |