В новините
 
29.11.2010 05:13   Новината е видяна 5833 пъти
Катастрофа на жп линията Бургас - София. Млада жена в тежко състояние

На железопътен прелез в междугарието Гарвраилово – Чинтулово, малко преди Сливен, бързият влак София – Бургас е ударил лек автомобил. Прелезът е оборудван с автоматична прелезна сигнализация, която е била изправна и редовно задействана.
Независимо от сигнала, подаден от автоматичното прелезно устройство, шофьорът на колата неправомерно е преминал през железопътната линия и влакът е ударил автомобила.

21-годишна жена е в тежко състояние след катастрофата.
Пострадалата е с опасност за живота, има счупен череп и счупен ломбален прешлен. Ще й бъде направена неврохирургична операция“, съобщи началникът на спешното отделение в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен д-р Тодор Суванков. Инцидентът станал на жп-прелез край село Гавраилово днес около 13 часа.
В колата пътували четирима души. Шофирал бащата на пострадалата. С тях са пътували още майката и 18-годишния брат на пострадалата. Тримата са с контузии по тялото, няма опасност за живота им. Момчето е със сътресение на мозъка и травми в шийната област, майката – също със сътресение на мозъка, а бащата е с повърхностни наранявания.





Ключови думи: железопътен прелез, катастрофа, бърз влак София – Бургас, лек автомобил,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |