В новините
 
30.11.2010 18:24   Новината е видяна 6029 пъти
Община Бургас усилено се е заела с украсата на бургаските улици и площади в центъра и кварталите

Все повече са и бургазлиите, които сами декорират своите блокове и работни места, така че да носят настроение на всички. Общинска администрация винаги е подкрепяла инициативите, които правят града ни по-красив. И тази зима награди очакват най-оригинално украсените жилищни блокове, офиси, магазини, обществени сгради.

„Да украсим Бургас” е надсловът на общинския конкурс за външна коледна украса, който се провежда за четвърти пореден път и с всяка изминала година набира все по-голяма популярност сред бургазлии. За да участвате, трябва да заявите желанието си за това не по-късно от 15 декември по телефон (056/907 273), е-мейл (media@burgas.bg) или на място в пресцентъра на Общината (ул.”Александровска” № 26). Достатъчно е да посочите адреса на мястото, което номинирате, и начин за връзка с вас. Ще сме ви благодарни, ако при възможност ни предоставите и снимки.

След събиране на всички предложения в определения срок, комисия ще разгледа, оцени и класира най-добрите коледни украси в града. Наградите няма да закъснеят.

Очакваме предложенията ви! Нека тази Коледа направим Бургас по-красив, по-светъл и празничен отвсякога – ние го заслужаваме!

 

Ключови думи: бургазлии, украса, бургас, нова година,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |