В новините
 
02.12.2010 08:19   Новината е видяна 5925 пъти
Коледните празници вече започнаха в панаира

Коледните празници в Пловдив започнаха от панаира, където на 1 декември в 11 ч бе открит традиционният базар. Мажоретен състав и духов оркестър към Обединения детски комплекс в града направиха истинско шоу преди старта. Те дадоха началото на културната програма, която ще продължи през целия месец.  Млади таланти от пловдивски музикални и танцови ансамбли ще се изявяват на  сцената в палата 8, където  са подредени щандовете на изложителите.
„Досега винаги сме организирали базара с мисълта да помогне на пловдивчани да се подготвят за Коледа и Нова година. Сега обаче искаме да го превърнем в истински празничен център, където хората да пазаруват и да се забавляват. Надяваме се  да усетят тук атмосферата на наближаващите празници и да допринесем за доброто настроение, с което ще ги посрещнат“, каза при откриването Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който организира изложението.

На него посетителите могат да намерят аксесоари и украса за елхата, дамски, детски и мъжки облекла, трикотажни дрехи и бельо, обувки, чанти и кожени изделия, играчки, козметика и парфюмерия, бижута, сувенирни книги, стоки за дома и офиса, мебели, мед и пчелни продукти, сладкиши и кулинарни изкушения. Производители и търговци предлагат всичко необходимо за предстоящите празници на преференциални цени. Щандовете им ще бъдат отворени всеки ден от 10 до 19 ч, включително в събота и неделя, а на 31 декември – до 17 часа.

Съпътстващите събития, които ще започнат на 13 декември, включват много атракции от света на модата и кулинарията.

Голям Коледен концерт е предвиден за 10 декември. Публиката ще може да види изпълнения на участниците в школата за народни танци „Луди Млади“, Детски танцов състав „Тракийчета“ към Читалище „Светлина 1900“, Ансамбъл „Гео Милев“, Детски танцов състав „Пъстра китка“ към ОУ „Климент  Охридски“ и Танцов състав „Жарава“ към Читалище „Съзнание“. Те ще покажат своя спектакъл  в зала „България“ на Конгресния център в панаира от 19 часа.

 





Ключови думи: празници, декември, базар. коледен базар,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |