В новините
 
07.12.2010 06:18   Новината е видяна 4901 пъти
Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на празника на СОУ Никола Вапцаров в града
Кметът на Царево присъства на концерта, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” в града, съобщиха от пресцентър на общината. В истински празник за учениците от Царево се превърна днес заключителният концерт, посветен на патронния празник на СОУ „Никола Вапцаров” и 101-години от рождението на големия български поет. На тържествения концерт в салона на читалището бяха поканени кметът Петко Арнаудов, председателят на Общинския съвет Дечо Градев, директорът на дирекция „Култура и образование” Валентина Василева, родители, близки и приятели. Със стихове на Вапцаров, песни и танци в концерта се включиха от най-малките до най-големите.
Училището не е изменило на традицията празникът да е съпътстван от множество културни и спортни прояви. Цяла седмица продължиха изявите на учениците – рецитали, конкурси за стихотворения, рисунки и електронни картички, спортни състезания и забавни игри. За първи път училището организира и математически турнир, в който се включиха ученици от първи до дванадесети клас. „Забавно междучасие” е другата инициатива, която даде възможност на децата да покажат таланта си в песни, танци, ревюта и скечове. За най-добрите имаше грамоти и предметни награди.
Ключови думи: Царево,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |