В новините
 
11.10.2004 01:02   Новината е видяна 4727 пъти
Какво може би не знаете ...
++ В Младежкия дом е организиран любителски Салса клуб, за хора в нормална възраст. Инструктор е Добрина Паричкова - много пъти шампионка по разни танци заедно с един човек без кости - Андрей. Сбирките са два пъти в седмицата с отскок и следскок. Вече разпознаваме ча-ча-ча от мамбо. Между мамбо, салса и още едно подобно не можем да открием трите разлики. F1.

++ В "Хеликон" са пуснали на безумно ниски цени (от 4 до 15 лева) класни луксозни книги с иначе корична цена около 50 лв. Сред тях са Декаменрон, Илюстрована Оксфорд енциклопедия, и др. струва си.

++ Новото време започва като старото - едно време Васко Илиев надничаше от тоалетната чиния, днес Миро Севлиевски е на ход - всправка бургаските медии (справка медия е нешо, за което в дискусията се пиеше, че го има, ама не е ясно дали е така.)

++ Унакс тайно от клиентите са качили скоростта 2-3 пъти (до ефтипи-то си). Установихме го един ден, като пуснахме бебетата да се забавляват на машините.

++ http://www.dhc-bs.com - това се явява сайт на топлофикация. Преди три месеца се твърдеше, че една немска фирма (която се занимава с автобусен превоз http://www.yarraz.com/ idete na sajta ААААААААА!) ще направи нов сайт, който ще "тръгне" до края на септември - као автобус!). Нещото требеше да струва 2600 лева (т.е. нещо йкато подарък). Май за 2600 това е достатъчно.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |