В новините
 
10.12.2010 12:31   Новината е видяна 9458 пъти
Операция Млада тяга
На  09.12.2010 г. около 10.30 ч в Първо РУ “Полиция” – Бургас е получено съобщение от 67-годишна жена, че около 10.00 ч на 9.12.2010 г. при отключване на входната врата на дома си е била ударена по главата от неизвестно лице. Жената паднала, при което извършителят й отнел хартиена чанта с портмоне, съдържащо квитанции за платени сметки и 3 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Първо РУ “Полиция” – Бургас.
 
На 09.12.2010 г. в 05.10 ч. във Второ РУ “Полиция” – Бургас е получено съобщение от 22-годишна жена от с. Черноморец, че около половин час по-рано на ул. “Струма” в Бургас е била застигната от две непознати момчета. Единият младеж издърпал от ръката й мобилен телефон, а другият – дамската чанта от рамото й. След това извършителите побягнали в различни посоки. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Второ РУ “Полиция” – Бургас.
 
На 09.12.2010 г. около 4.45 ч в оперативната дежурна част на Четвърто РУ “Полиция” . Бургас е получено съобщение за отворена каса в помещение на магазин в комплекс “Резвая”. По данни на материално-отговорното лице, касата е била заключена и в нея са съхранявани около 300 лева. При извършената проверка на място е установено, че прозорецът на помещението е отворен, а касата е отключена с ключа, който е оставен в патрона й. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Четвърто РУ “Полиция” – Бургас.
 
На 09.12.2010 г.  в РУ “Полиция” – Несебър е получено съобщение от 35-годишен управител на строителна фирма, че около 12.00 ч предния ден е установена липсата на 720 тръби (за парапети) и три метални конструкции от сезонна сграда в курортен комплекс “Слънчев бряг”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Несебър.
 
На 06.12.2010 г. в 10,00 ч. във Второ РУ “Полиция” – Бургас е получено съобщение от 47.годишен бургазлия, че при движение по път І-6 ползваният от него лек автомобил   “Фолксваген Голф” е аварирал, поради блокиране на диференциала. Мъжът оставил колата край пътя – преди бензиностанция “Ромпетрол” и три дни по-късно, като отишъл да я прибере, установил липсата й. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Второ РУ “Полиция” – Бургас.
 
На 09.12.2010 г.  в 8.55 ч в оперативната дежурна част на Четвърто РУ “Полиция”  е получено съобщение за разлив на дизелово гориво в местността “Тетерлика”  в землището на кв. "Горно Езерово",  получен вследствие на опит за незаконно присъединяване към продуктопровода. Извършения е оглед на местопроизшествието, а ремонтна група  на фирма "Лукойл" е отстранила аварията на съоръжението. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Четвърто РУ “Полиция” – Бургас. 




Ключови думи: Полиция, Бургас, Несебър, досъдебно производство, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |