В новините
 
20.12.2010 05:49   Новината е видяна 6627 пъти
Прогноза на времето в Югоизточна България за 20 декември 2010 (Игнажден)

Днес облачността ще е предимно значителна, на отделни места, главно в Южна България ще превали слаб дъжд. В източните райони и северно от планините ще духа слаб юг-югозападен вятър, там облачността ще е разкъсана и дневните температури ще достигнат 8-10°. В останалата част от страната максималните ще са между 2 и 7°, а в крайните северозападни райони, където ще бъде облачно и мъгливо, температурите ще останат малко под нулата. Там привечер и през нощта ще превали дъжд и ще има условия за поледици.

Атмосферното налягане сутринта е близко до средното за месеца и през деня слабо ще се понижи.


В планините, с преноса на топъл въздух от югозапад, времето ще се затопля. Облачността ще е променлива, по-често значителна и на отделни места ще превали слабо. Ще духа умерен и силен вятър от югозапад-запад. Максимална температура на 1200 метра - около 7°, на 2000 метра - около 3°.

По Черноморието облачността ще е разкъсана. Ще духа слаб югозападен вятър. Максимални температури на въздуха - между 6 и 9°. Температурата на морската вода е 5-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, по носовете до 3°.

 





Ключови думи: прогноза за времето, облачност, дъжд,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |