В новините
 
23.12.2010 08:13   Новината е видяна 4162 пъти
Skype или искаме малко самота

Голям рахат настана и се повиши производителността на труда на целокупното компютърно братство, след като вчера, по случай 12 годишнината на нашата web developmentфирма, около 17:30 зависна, а след това и се откачи Skype. 

Първоначалният ужас и търсенето на дупки в системата (както наричаме мрежата) беше прекъснато от олелията на стационарните телефони с притеснени гласове на клиенти, които се чудеха дали ние сме спрели техния скайп, което е очаквана реакция на гадните програмисти и уеб дизайнери.

После във фейсбук се появиха успокояващи реплики, отразяващи глобалното дередже на комуникационната програмка и и сървърите и. Успокоихме се, защото в крайна сметка сме българи и живеем на източния бряг на Балканския полуостров. И нищо, че сме web design майстори - балканското не ни е чуждо, а какво по-балканско от това "я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле".

Тази сутрин, за съжаление, Скайп се закачи, подпукахме пак социалните мрежи, индексациите, оптимизациите, уеб дизайн врътките, и ... така, но не по-късно от 16:00 мислим да спрем.


skype, социални мрежи, уеб дизайн
Ключови думи: SEO, интересно, интернет, не може да бъде, разни мисли | Tags: facebook, kak development, SEO, skype, web design, web development, дизайн, интернет приложение, как девелопмънт, скайп, уеб дизайн, уеб програмиране, фейсбук,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |