В новините
 
28.12.2010 11:36   Новината е видяна 9481 пъти
Бургас посреща Нова година с Милена и Dirty Purchase

Любимата на поколения рок пънк изпълнителка Милена и Dirty Purchase – групата, предизвикала фурор на тазгодишния SPIRIT of Burgas, ще се грижат за доброто настроение на бургазлии, които изберат да посрещнат Новата година под открито небе. Празничният концерт е с начало 22.30 ч., а сцената ще бъде разположена на площад Тройката, в непосредствена близост до коледните къщички.

Милена ще подгрява настроението на публиката с добре познати парчета до полунощ. В първите часове на 2011-та Dirty Purchase ще поднесат танцувален микс от фънк, джаз и рок. С тях на сцената ще се качат китарист N 1 на България Иван Лечев и Амалия - вокалистката с един от най-емблематичните гласове на родната сцена, но и навън след участията си с Робин Гиб от Би Джийс.

Точно в 00.00 ч. небето над Бургас ще бъде озарено от илюминации. Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа" и певицата Жечка Сланинкова ще забавляват почитателите на фолклорните ритми в първите минути след полунощ.

Водещи на новогодишното шоу ще бъдат актьорите Тончо Токмакчиев и Стефан Щерев - и двамата родом от Бургас. Те са подготвили за  бургазлии скечове, с които допълнително ще качат градуса на настроението им в нощта на 31-ви декември срещу 1-ви януари.





Ключови думи: Бургас, Нова година, тройката,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |