В новините
 
11.01.2011 10:35   Новината е видяна 9242 пъти
БМЧК-Бургас с нов областен координатор

На 09.01.11г. в хотел „Аква” Бургас младежите от БМЧК-Бургас проведоха
своето Отчетно-изборно събрание. Пред доброволците-делегати бе представен отчета на организацията за изминалия двугодишен период 2009-2010г. Сред най-големите успехи на младежите се нареждат кампанията „Европейско действие по отношение на наркотиците”, фондонабирателната инициатива „Подари Коледа” в полза на деца в неравностойно положение, както и множеството проведени обучения и презентации на тема сексуално-рисково поведение, Първа помощ, Промоция на хуманитарните ценности и мн.други. За изминалата 2010г. младежката организация е увеличила членския си състав почти двойно – от 110 на 208 членове. Доброволците вече разполагат и със собствен интернет сайт.
За областен координатор на БМЧК-Бургас делегатите избраха Димитър Димов, ученик в 10 клас на Немска езикова гимназия. Димитър е доброволец в организацията от 5 години, а интересите му основно в областта на Първата долекарска помощ и Международното хуманитарно право. Той е преминал редица задълбочени обучения по Основни знания за Червенокръсткото движение, ПДП, Въведение в хуманитарното право, Превенция на ХИВ/СПИН и наркотични зависимости и др. Представлявал е Област Бургас на национални обучения и лагери на БМЧК. В свободното си време обича да програмира.




Ключови думи: Бургас, БМЧК-Бургас, Димитър Димов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |