В новините
 
05.02.2011 11:02   Новината е видяна 5325 пъти
СТОЯН КОЛЕВ: Черноморец ще играе за честта на Бургас

Бившият национален вратар на България и настоящ страж на Черноморец (Бургас) Стоян Колев даде интервю за бургазлии. В него навършилият вчера 36 години страж коментира въпроси, свързани с бъдещето му при акулите, както и някои други любопитни моменти, касаещи това, което му предстои във футбола. Вижте какво споделя шампионът с ЦСКА от 2003 година.

-Стояне, остана при акулите въпреки писанията, че може да напуснеш.
-Да, тук в отбора съм и продължавам да тренирам усърдно, така че на този етап оставам в Бургас и мисля да изпълня договора си.

- А твоите лични амбиции – чувстваш ли се добре в Черноморец или при добра оферта би ли напуснал морето?
-Моите лични амбиции са винаги да се доказвам и ако мога да играя в отбора ще е най-добре. Що се отнася до това дали ще сменя отбора или не, всичко зависи от ръководството, защото при положение, че имам договор с Черноморец за още година и половина, всичко е в техни ръце.

- Ти си доказан вратар с отлични качества и когато се наложи да играеш вместо титуляра Паскал Борел, винаги си на висота и може би точно затова ръководството желае да си част от тима?
-Нямам какво да говоря по тази тема на този етап. Продължавам да си гледам моята работа тук.

-Как протича тренировъчният процес? Намираш ли някаква разлика между Балъков и Тони Велков или при теб тя не се чувства така, защото треньорът на вратарите Любо Шейтанов остана?
-Ние се подготвяме под ръководството на Любомир Шейтанов, но все пак е нормално – всеки един треньор си има свои разбирания и виждания за футбол. Нормално е да има разлика. В момента се иска спокойствие за футболистите, за да докажат качествата, които имат и мисля, че това ще го направят.

- Ти беше част от националния отбор на Европейското първенство в Португалия през 2004-та година. Имаш ли още желание за големия футбол – беше в чужбина. Как се виждаш в следващите две-три, дори и четири години?
- Естествено, че имам желание. Най-важното, което усещам, е, че имам и сили все още да играя футбол на доста високо ниво. Но всичко зависи от късмет и от малшанс,  от който съм преследван, но никога не съм се предавал. Естествено, че имам амбиции да играя футбол в близките две-три-четири години. За по-нататък вече ще преценя как ще се развият нещата. Но в близките три-четири години имам още сили да играя.

- Напоследък се появиха публикации относно личния ти живот. Там всичко наред ли е?
- Около личния ми живот всичко е нормално.

-Как оценяваш сегашния Черноморец след напускането на някои и след привличането на нови футболисти? Как ще се класира Черноморец в края на шампионата?
-По принцип това нещо във футбола го има – едни си тръгват, други пристигат. Във всеки един отбор и във всеки един подготвителен период това нещо го има. Ще видим как ще се отрази. Ние си гоним нашите цели и мисля, че всеки един от футболистите ще гледа да се доказва на този етап, да си постигне целите, защото това ще е една победа за тях първо, а и защитаваме емблемата на Черноморец.

-И честта на Бургас?
-Точно така.




Ключови думи: вратар, страж, Черноморец, отбор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |